Ensimmäinen suomenkielinen sääaiheinen videoblogi aloittaa

Last Updated: Monday, 03 June 2024 23:32
Written by A-J Punkka

Myrskyvaroitus.comin tarjoama on laajentunut videoblogin muotoon. Videoblogia päivitetään vähintään kerran kuukaudessa, mutta kesäkaudella mahdollisuuksien mukaan tiuhemminkin. Blogipostaukset sisältävät 10-20 minuutin tiivistyksen ajankohtaisista äärevän sään tapahtumista Suomessa, muualla Euroopassa sekä globaalisti. Postauksissa on mukana myös ennusteosuus, mikäli lähipäivien säässä on odotettavissa mielenkiintoisia tapahtumia.

Blogia päivitetään vähintään vuoden 2024 loppuun, minkä jälkeen on sopiva ajankohta tarkastella, löytyykö sisällölle riittävästi kiinnostuneita silmäpareja. Tämän sivuston tekstimuotoista ennustetta on jonkun verran toivottu takaisin, mutta sääennustetietoja ja -varoituksia on nykyisin niin hyvin saatavilla, että omatoiminen rajuilmojen ennakointi on helpompaa kuin koskaan. Näin ollen videomuodossa oleva sisältö saattaa olla tähän tilanteeseen ja dataähkyyn sopivin ratkaisu.

Videoblogi on toistaiseksi saatavilla ainoastaan Youtubessa (https://www.youtube.com/@myrskyvaroituscom) Tervetuloa kuulolle ja tilaamaan uutta kanavaa. Elämyksellistä rajuilmakesää - hyvä sää on makuasia :)

Comments  

#1 Wileysueno 2024-06-04 04:42
solaris ссылка - солярис даркнет, solaris ссылка
Quote